drumband
De drumband van ‘OpMaat’ ging eerst door het leven als Klimop en was bekend binnen en buiten Berltsum en verzorgde een aantal optredens zoals de jaarlijkse uitvoering, de intocht van Sinterklaas in Berltsum en Engelum en de rondgangen door Berltsum tijdens Koninginnedag, de avond vier daagse en de Anjer collecte.

De drumband van ‘OpMaat’ heeft niet alleen een nieuwe naam gekregen maar ook een nieuw uniform en hoopt onder leiding van instructeur Bram Jorissen een nieuwe weg in te slaan met melodische instrumenten.

Voor de muziekliefhebber is er komend seizoen heel wat te genieten. Dit jaar kunt u gaan genieten van de vernieuwde drumband uit Berltsum, met nummers van onder andere Lady Gaga, Cold Play en Phill Collins.

Ook is de drumband dringend opzoek naar nieuwe leden. De groep bestaat momenteel uit een kleine groep van nog geen 10 man. Heeft u al eerder bij een drumband gezeten of wilt u graag muziek leren spelen. U bent van harte welkom om eens een kijkje te nemen tijdens onze repetitie op donderdagavond in ons gebouw aan de Mulseleane 16.